Plugg och hund

Tyckte att det var dags att uppdatera bloggen nu när jag egentligen borde plugga, är alltid så lätt att hitta på en massa bra saker som man bara måste göra innan man kan sätta sig ner och plugga. Har tenta på tisdag så just nu känner jag mig lite smått stressad så det är skönt att jag har hunden som måste gå ut och tränas med.

I helgen var jag och Sudd på Engsö igen och till helgen ska vi dit igen. Är verkligen underbart där och vi måste ju passa på att åka dit så mycket som möjligt nu för om några veckor ska Tindra kastreras och får inte busa på ett tag efter det.
Innan det har vi kommit in i vardagen här hemma, där vi för tillfället bor 4 tjejer i en trea, och Sudden såklart. Cecilia ska snart flytta ut och då tar min gamla Luleåkompis Tina över hennes rum så för tillfället har Tina bara en säng i köket, stackarn. Men bra för Sudden då han har en massa människor som kan pussa på honom.

Vi har hunnit med en hel del träning också. Frida har verkligen gett mig en spark i baken och fått mig att ta tag i träningen på allvar. Kanske blir en tävling i höst, om det ordnar sig med Suddens tävlingslicens.

Köpte klövjerväskor (heter det så?) till Sudden också så han kan bära saker när vi är ute och vandrar. Han var inte så jätteimponerad av dem till att börja med men efter ett tag så verkade han inte bry sig så värst mycket om dem.
Lite bilder från helgen:












Nä, tillbaka till pluggandet.